Egy meg nem történt hétvége avagy már megint lementünk Csőszre

Az egész úgy indult, hogy a CaveKids alakuló ülésén a hét keddjén felbukkant Fecó és Gebe, akik megkérdezték, hogy mi jót csinálunk a hétvégén. Volt is rá mindenféle válasz, mivel akkor még azt gondoltuk, hogy lesz programunk, de aztán, mikor felvetették, hogy lemehetnénk Csőszpusztára, csakhamar ráálltunk. Eredetileg többen is mentünk volna, de a vége az lett, hogy hárman, nevezetesen HegyiTamás, Szabó Atti és Zudi utaztunk le a Bakonyba.

Pénteken igyekeztünk volna alkalmazkodi az alpinista munka kiszámítható rendjéhez, hogy Fecót ezzel megsegítsük a lejutásban, de sajnos a 10 órakor véget érő munkát már mi is túlzásnak éreztük, így hármasban autóztunk. A megérkezéskor már ott volt Gebe, Áron és Kitti, de sajnálatunkra a fűtés még igen gyermekcipőben járt, illetve kisebb házüzemeltetési gondok is felléptek, de ez sem gátolt meg minket abban, hogy egy kellemeset beszélgessünk-vacsorázzunk, majd a langyosra fűtött helyiségben aludjunk. Másnap fedeztük föl, hogy voltaképp nincs is gond semmivel, amivel azt hittük, hogy van, szóval be is került az Eseménynaplóba a "Njema problema!"  bejegyzés.

Szombaton igen későn tudtunk csak elindulni a dolgunkra, pedig Fecó 10 körül már megérkezett, de még meg kellett várni Bandit és Annát, akik csak egy pár órácskára ugrottak be segíteni benne - abba, ami lényegében meg sem történt, abszolút és véletlenül se csináltuk azt, amit egész délután. Ellenben legalább viszonylag jól haladtunk vele :)

Miután mindezzel végeztünk, gyorsan puccba vágtuk magunkat a szálláson, fölszedtük Kittit is, aki nem tartott velünk délután, hanem helyette tanult, illetve a házat vágta puccba, amit ezúton mi is köszönünk újra! Együtt mentünk át Tésre megenni 7-en 8 hamburgert (mert nem tudok számolni, de nem csak én), illetve megalapoztuk az estét némi rövid és hosszabb ital elfogyasztásával is. Plusz még Bobbyval is összetalálkoztunk, aki épp Tésen járt, így ő is besegített kicsit a fogyasztásba.

Ezután még visszamentünk enni még egy kicsit a saját kajánkból, fölszedtük a szálláson lévő itókákat, és elindultunk, hogy a közeli kilátóban fogyasszuk őket. Volt ott vidámság-danonás, nézelődés, dumálás, szélben vacorgás, a tetőn lévő lábnyomok nézegetése stb. Amikor már nagyon fáztunk, hazakocsiztunk (persze a sofőrök véletlen se ittak...), de nem ám akárhogy - Fecó és Gebe teljesen új oldalait próbálták ki a kocsi külsejének, kezdetben a motorháztetőt, majd átkapaszkodtak a tetőre, ahol összekapaszkodva hasaltak, miközben nem kis sebességgel száguldottunk haza. Az este a szálláson folytatódott, majd egyszer csak befutottak sorban Dzepa, OP és Ildi, bár csak egy-két órára, de így még nagyobb hangulat kerekedett. Közben sikerült úgy befűteni, kompenzálva az előző esti hűvösséget, hogy még annak is megártott az a kevés alkohol, akinek máskor sosenem, hát még annak, akinek amúgy is - szóval csúnya dolgok is voltak sajna. Miután elértük, hogy mindenki alvásképes állapotban legyen, végre véget vetettünk az estének.

Másnap nem épp korán sikerült kikászálódni az ágyból mindenkinek, bár többen nagyon küzdöttek a macskajajjal. Emiatt sajnos el is maradt az aznapra betervezett barlangkutatás, de sebaj. Áron és Kitti nem sokáig maradtak, mi öten többiek meg még a déli reggeli után összekaptuk a házat, majd elautókáztunk a naplementében (najó, az csak Pesten ért minket, de még így is sikerült úgy átmenni a Lágymányosi-hídon, hogy nem láttuk az új lámpákat égni...). Máskor is megyünk :D